Agenda

 

21 dagen Duurzaam Detoxen. Van 9 januari t/m 30 januari
De beste start van 2019

Schrijf je voor 25 euro in om mee te doen met deze unieke detox 21-daagse. Deze detox is speciaal afgestemd op jou systeem. Je maakt n.l. jouw eigen unieke plan voor deze 3 weken. Het plan is te ontgiften door verzurende producten te laten staan. Je mag zelf kiezen wat je laat staan omdat n.l. alle kleine beetjes helpen. De start is 9 januari (19.30-21.30) Deze avond is er een detox yogales en info over het detoxen door Lena Span ( Detox specialist en yoga docent) en Lenneke Straijer (Orthomoleculair voedingsdeskundige) . Je krijgt ook een aantal maatjes indien dit gewenst is) en de 30e(19.30-21.30) ronden we het proces weer op een leuke manier af . Voor opgave en meer info kun je  een mailtje sturen naar lenaspan@hotmail.com.

Naast Yogalena ben ik mede eigenaresse van Zopuur, Hier geven we komend jaar, 25 detoxweken, onder professionele begeleiding.
Start vanaf 10 maart 2019. Meer info op https://zopuur.nu

Mocht je een detox week te lang vinden dan zijn er ook nog een aantal weekenden.

Zomer 2019

In de zomer is er, vanaf 7 juli t/m 31 augustus, iedere woensdag, donderdag, zaterdag en zondag yoga lessen op het strand bij Strandpaviljoen Corazon. Duinovergang (paal 20), Ellemeet.
Kijk ook voor de extra Pop-up lessen op FB yogalena, dit zijn spontane lessen bv bij heerlijk weer op het strand of een andere buitenlocatie ….of bij slecht weer bv binnen….graag tot dan!

Nieuw!
Inspiratiedagen met yoga en adem in Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede 

6 april

Inspiratiedagen met yoga en adem in de Rosep Oisterwijk in Brabant
11 mei ( neem gezellig je moeder mee en maak er een prachtig weekend van samen, niet alleen een mooi cadeau voor je moeder maar ook voor jezelf)

van 10 tot 17 uur
135 euro 

Een inspirerende dag met o.a. yoga en een diepgaande ademsessie gegeven door de trainers van de Opleiding massage en adem coaching (in Zeeland). In een hotel vlak aan de bosrand, een aanrader om de nacht ervoor en/of erna in het hotel te verblijven. Om er zo een heerlijk weekend van te maken. De dag zelf beginnen we met yoga en pranayama en zullen we in de ochtend verder voorbereiden op de hart-coherente adem sessie van de middag, deze wordt ondersteunt met prachtige muziek, waardoor er een heling plaats kan vinden op celniveau. Je kunt je aanmelden bij pschoutens@hotmail.com of lenaspan@hotmail.com. Iedere dag heeft een ander thema zodat je ook vaker mee kunt doen.

September 2018

Vanaf september 2018 is de massage adem training  weer gestart .Mocht je interesse hebben neem dan contact op. Dit is een fantastische opleiding waar je leert masseren vanuit hart en ziel. De beste opleiding van heel Nederland en België. De eerst volgende start weer in 2020.

Links:

www.opleidingmassage.nl

www.hart-coherentie.nl

www.kuuroorddeschouw.nl

www.buiten-yoga.nl

www.stillnessinyoga.net

www.integraleyoganederland.nl

www.ilfaro.be